Vállalati portál felhőszolgáltatás

Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

Reszponzív megjelenés

Az okostelefonra vagy táblagépre is optimalizált kialakítás ma már olyannyira alap elvárás, hogy a Google is figyelembe veszi, amikor találati listájának rangsorát készíti. Éppen ezért az általunk készített egyedi weboldal grafikák minden esetben reszponzívak.

Technológiai szintlépés

A kereskedlemi és szolgáltató vállalkozásoknak évek, évtizedek óta alapvető érdekük az internetes megjelenés, mert az ügyfelek egyre nagyobb része innen szerzi be az alapvető információkat. Az idő múlásával ezeknek a honlapok megújítására is erőforrást kell szánni, hiszen a felhasználói elvárások változnak és az alkalmazott technológia elavul. Érdemes ezekre a problémákra lehetőségként gondolni, mivel a befektetett ráfordítás akár rövidtávon is megtérül.

A céges alapadatok (cím, elérhetőség, profil, stb) melett blog szerű tartalmak korszerű design-ban történő megjelenítése a modul feladata.

A látogatók számos kiemelt és grid szerkezetű szűrőkkel kombinált listában könnyen megtalálhatják a számukra megfelelő ajánlatokat, bemutatkozó brossurákat, felhívásokat.

Főbb funkciók:

Adatlap

Termék neve Vállalati portál felhőszolgáltatás
Felelős Tompai Tamás
E-mail info+company@tompai.hu
Kedvezményes ár 120.000 HUF / hó
Hasznosítási terület Általános célú
Célcsoport Mikrovállalkozások (1-9 fő)

Referenciák

Cég
Kontaktszemély
Megoldás megnevezése
Bevezetési időszak
KF'Realtech Bt.
Fábián István
Komplex vállalati portál
2013.06.01
EMUdata Kft.
Vezse Árpád
Komplex vállalati portál
2015.08.01
A.Gy.Software Bt.
Kasler Attila
Komplex vállalati portál
2018.10.01

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik. Regisztrálok a kedvezményért!