Vállalati CRM felhőszolgáltatás

Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

Felhőalapú rendszer

Hasonlóan az e-mailezéshez, a Vállalati CRM felhőszolgáltatással bármikor és bárhonnan hozzáférhet a rendszerhez és ráláthat a cégében zajló folyamatokra. Elérheti asztali gépről, mobilon vagy tableten is, mindössze internetkapcsolatra van szüksége.

Teljes ügyfél előzmény

Az adatlapok tartalmaznak minden információt egy adott ügyről, ügyfélről vagy érdeklődőről. Minden megbeszélés, feladat, elvégzett teendő időrendi sorrendben, percre pontosan feltűntetve.

Így nem csak az értékes ügyfél információt tarthatja biztonságban, de a felelősségvállalás is egyértemű, hiszen visszakereshető, hogy ki, mikor és pontosan mit csinált az adott üggyel vagy ügyféllel.

A hatékony munkaerő toborzáshoz és a bázis tovább emeléséhez elengedhetetlen a marketing kampányok összehangolása, a foglalkoztatott központú folyamatok kialakítása és a minőségjavítás.

Az email és sms alapú ügyfél-kommunikációs csatornák használatának támogatása mellett a személyre szabott push üzenetek létrehozása és célba juttatása a feladat.

A rossz ügyfélélményhez nem kell rosszindulat. Bőven elég a precizitás és az alapos gondosság hiánya. Ha nem egyedül vagy a cégedben, ha egynél több ember munkáján múlik a végeredmény, akkor szükséged van rendszerre és folyamatokra.

Váltsd le a post-itet, az Excelt és az emailezést! Sem a ragacsos cetlik, sem a levelező, sem az Excel nem alkalmas arra, hogy folyamatokat vezess benne, pláne arra, hogy esetleges új folyamatokban segítse a kollégák munkáját.

Főbb funkciók:

Adatlap

Termék neve Vállalati CRM felhőszolgáltatás
Felelős Tompai Tamás
E-mail info+crm@tompai.hu
Kedvezményes ár 120.000 HUF / hó
Hasznosítási terület Általános célú
Célcsoport Mikrovállalkozások (1-9 fő)

Referenciák

Cég
Kontaktszemély
Megoldás megnevezése
Bevezetési időszak
KF'Realtech Bt.
Fábián István
Komplex vállalati portál
2013.06.01
EMUdata Kft.
Vezse Árpád
Komplex vállalati portál
2015.08.01
A.Gy.Software Bt.
Kasler Attila
Komplex vállalati portál
2018.10.01

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik. Regisztrálok a kedvezményért!