Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés

Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

Felhőalapú rendszer

A Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés felhőszolgáltatással bármikor és bárhonnan hozzáférhet a rendszerhez és ráláthat a cégében zajló folyamatokra. Elérheti asztali gépről, mobilon vagy tableten is, mindössze internetkapcsolatra van szüksége.

Teljes ügyfél előzmény

Az adatlapok tartalmaznak minden információt egy adott ügyfélről. A kapcsolat életútja végigkövethető az érdeklődéstől kezdve az szerződéseken és munkaidőrenden át bérszámfejtésig és SZJA összesítő igazolásig (M30).

Megtekinthető a szükséges igazolványok és igazolások megléte, érvényessége, teljesítési / jelenléti ívek a digitális tárban.

A modul segíti a HR osztály vagy a humánpolitikai feladatokat ellátó munkatárs munkáját, optimalizálva a szükséges munkaerő ráfordítást. Lehetővé teszi a munkához rendelés, munkafeltételek ellenőrzés és szerződés kötés automatizálását, támogatja azok végrehajtását.

Főbb funkciók:

Adatlap

Termék neve Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés
Felelős Tompai Tamás
E-mail info+hr@tompai.hu
Kedvezményes ár 120.000 HUF / hó
Hasznosítási terület Általános célú
Célcsoport Mikrovállalkozások (1-9 fő)

Referenciák

Cég
Kontaktszemély
Megoldás megnevezése
Bevezetési időszak
KF'Realtech Bt.
Fábián István
Komplex vállalati portál
2013.06.01
EMUdata Kft.
Vezse Árpád
Komplex vállalati portál
2015.08.01
A.Gy.Software Bt.
Kasler Attila
Komplex vállalati portál
2018.10.01

A termékhez/szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik. Regisztrálok a kedvezményért!